Voedingsconsulente.

We weten tegenwoordig veel beter dan vroeger wat voeding voor een mens doet. Maar ‘gezond eten’, wat is dat eigenlijk? Riette Wolff, voedingsconsulente: “Focus niet op minder eten, maar op anders eten; eet meer van het goede, en minder van het slechte!” We weten allemaal dat je het beste gezond kunt eten, maar wat is nu daadwerkelijk gezond? Dagelijks worden we blootgesteld aan reclames die allemaal producten aanbieden die ‘vol vitaminen’ zitten, ‘light’, ‘vezelrijk’, ‘zonder kunstmatige zoetstoffen’, of zelfs cholesterolverlagend zouden zijn. Wat nu te kiezen van al deze ‘verantwoorde’ tussendoortjes en ‘gezonde’ keuzes? 24 uur per dag hebben we eten en drinken in overvloed tot onze beschikking en bewegen we tegelijkertijd steeds minder. Het is zaak om de balans weer te herstellen.

Riette geeft individuele begeleiding met deskundig advies over goede voeding en bewegen toegespitst op uw situatie, bijvoorbeeld bij onder- of overgewicht, of hoe gezonder te eten.
Tijdens een kennismakingsgesprek zullen de persoonlijke omstandigheden en wensen worden doorgenomen, een uitgebreide intake en wordt het voedingsdagboek doorgenomen. Verder heeft ze aanvullende scholing gevolgd o.a. op het gebied van coaching, diabetes en obesitas. Ook heeft Riëtte de nodige ervaring op het gebied van bewegen als o.a. Beweegkuur Instructeur. Riette is gediplomeerd BGN-consulent.

Voor info of een afspraak kunt u contact opnemen met Sportscenter Bijsterbosch Heerde – Hattem, tel. 0578-69 3463 of via riette@sportscenterbijsterbosch.nl

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico