Hattem.

Bijsterbosch Hattem

Ben je op zoek naar een sportschool in Hattem? Kom sporten bij Bijsterbosch in Hattem! In onze veelzijdige sportschool kun jij je sportieve doelen bereiken. Of je nu graag met een groepsles meedoet, op eigen houtje de fitness induikt of juist met begeleiding aan de slag gaat: bij ons kan het!

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om sporten gaat. Daarom bieden we bij Bijsterbosch Hattem allerlei verschillende groepslessen en vormen van fitness aan. Met je abonnement kun je zoveel fitnessen en groepslessen volgen als je wil. Zo kun je allerlei sporten uitproberen en op deze manier je (nieuwe) favoriete sport ontdekken!

Probeer bijvoorbeeld één van deze lessen:

  • BodyCombat
  • Yoga
  • Combiobics
  • BodyJam
  • PumpSpinning
  • Floo
  • EnergyZone

Of bekijk het hele overzicht van onze groepslessen.

Ontdek de Milon Cirkel bij Bijsterbosch Hattem

Op beide locaties van Sportscenter Bijsterbosch kun je gebruikmaken van de Milon cirkel. De Milon cirkel in Bijsterbosch Hattem is Ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben, maar wel een effectieve training willen. In maar 35 minuten tijd train je je hele lichaam op de fitnesstoestellen in de cirkel. Ieder toestel past zich aan naar jouw lichaam en voorkeuren, die opgeslagen zijn op jouw unieke chipkaart. Tijdens de training activeer je de vetverbranding en spieropbouw in je lichaam, wat nog sneller gaat dan met reguliere training. Het wordt dan ook aangeraden maximaal 2 keer per week in de Milon cirkel te trainen.

Zin om te sporten bij Bijsterbosch in Hattem?

Sta je al klaar in je sportkleren om er tegenaan te gaan in de sportschool? Helemaal goed! Kom naar Bijsterbosch Hattem, dan kun je met een gratis dagpas vrijblijvend komen proefsporten. Natuurlijk krijg je tijdens je bezoek ook een rondleiding, zodat je precies weet wat je bij ons allemaal kunt doen. Ben je enthousiast geraakt? Schrijf je dan nu bij ons in!

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico