Massage Hattem.

Massage Afspraak?

 

-15 december 2020-
Vanwege de huidige lockdown mag er op dit moment niet gemasseerd worden. Zodra het weer mogelijk is kunt u bellen om een afspraak te maken naar: 0578-693 463

Massage bij Bijsterbosch

Bijsterbosch is dé plek als het gaat om professionele massages. Heb je gerichte klachten in bijvoorbeeld je nek of schouders? Kom je maar niet verder met die sportblessure of ben je gewoon op zoek naar echte ontspanning? Of het nu gaat om een heerlijke ontspanningsmassage, sportmassage of een hotstone massage, onze uitstekend opgeleide medewerkers helpen je graag verder.
Een goed uitgevoerde massage zorgt ervoor dat je lichaam beter functioneert, afvalstoffen worden afgevoerd en je algemene welzijn wordt bevorderd.

Sport Massage

Deze massage in Hattem wordt vaak gegeven aan mensen die regelmatig sportief bezig zijn. Een sportmassage haalt afvalstoffen zoals melkzuur uit de spieren, waardoor stijfheid en spierpijn op den duur zullen verdwijnen. Bovendien werkt deze massage preventief: door regelmatige massage voorkom je blessures. Zo beleef je meer plezier aan jouw favoriete sport. Maak nu een afspraak voor een massage in Hattem bij Bijsterbosch!

Ontspannings Massage

De meest gevraagde massage, ontspanningsmassage geeft totale lichamelijke en geestelijke ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast naar en afgestemd op uw specifieke wensen. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Dus wil je even ontsnappen aan de alledaagse stress, werkdruk of heb je last van vermoeidheid? Maak dan nu een afspraak voor een massage in Hattem bij Bijsterbosch!

Hotstone Massage

De naam zegt het al: bij een Hotstone massage wordt je gemasseerd met warme stenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de huid en spieren en werkt weldadig en ontspannend. Daarnaast wordt deze massage afgewisseld door manuele massage waardoor blokkades, spierknopen en verklevingen goed te voelen zijn.

Om een afspraak te maken voor een Sport, Ontspannings of Hotstone massage in Hattem: neem contact op met ons op of bel
038-4448687

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico