Groepslessen.

Klik voor ons actuele lesrooster hier.

Yoga

Yoga is lichaam, geest en bewustzijn met elkaar in balans brengen. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een prettig gevoel van ontspanning. Vaak denkt men dat Yoga uit gecompliceerde en ongemakkelijke oefeningen bestaat. Het tegendeel is waar. Wie begint met Yoga merkt al snel dat de meeste klassieke Yoga oefeningen redelijk eenvoudig uit te voeren zijn.

Energy Zone

Tijdens deze les wordt in groepsverband, in circuitvorm op de fitness- en cardioapparatuur getraind. Je traint het hele lichaam, zowel spierversterkend als conditioneel. Zeker voor mensen die het moeilijk vinden om zichzelf te motiveren is deze les bijzonder geschikt, omdat het groepsgevoel zorgt voor een nog grotere motivatie.

Bootcamp

Bootcamp is het in teamverband sporten, waarbij plezier voorop staat. Het is een heel effectieve training. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, dan is Bootcamp zeer geschikt. Bootcamp bestaat namelijk uit afwisselende oefeningen, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Veel mensen denken bij het woord ”Bootcamp” al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. In de fitnesswereld gaat Bootcamp er heel anders aan toe. Daar is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Het is geen afbeulen, maar aanmoedigen. Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt. Beginners en gevorderden kunnen meedoen in dezelfde les omdat ieder op zijn eigen niveau kan sporten.

FysioFitness Senioren

Dit programma voor heren en dames is erop gericht om het ouder wordende lichaam soepel en in conditie te houden. Er wordt getraind in de fitnesscircuitzaal onder de leiding van een fysiotherapeut. Het laatste kwartier wordt gebruikt voor spierversterkende grondoefeningen.

 

BodyStep

BodyStep is waar iedereen op heeft gewacht: Een revolutie op het gebied van steps! Het ultieme stepprogramma op basis van toegankelijkheid en afwisselende combinaties met als doel een optimaal trainingsresultaat. BodyStep workout is low inpact en high fun! Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het dé manier om in shape te komen.

Pilates

Pilates is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor Body & Mind. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Pilates is zoals de grondlegger het noemde: ”de kunst van de spier beheersing”

Spinning

Dit is een conditietraining in groepsverband op een spinningfiets. Er wordt gewerkt op stimulerende muziek. Deze les is geschikt voor iedereen, man, vrouw, oud, jong, wel of niet getraind. Iedereen kan op zijn of haar niveau meedoen, toch komen we aan het einde van de les met zijn allen over de finish.

BodyPump

BodyPump is een fitnesstraining in groepsverband op muziek. Bij deze les wordt gebruik gemaakt van een barbell (= trainingsstang), die naar behoefte verzwaard kan worden met schijven. Het is een eenvoudige groepstraining op muziek waarbij elke spiergroep apart wordt getraind. BodyPump is gericht op vuurkracht, met als gevolg spierversteviging en een beter figuur.

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico