Floo.


Floo: de oplossing voor ons zittend bestaan

In ons dagelijks leven is regelmatig bewegen niet meer vanzelfsprekend. Veel van onze tijd brengen we zelfs zittend door. Een gevolg daarvan is dat onze spieren stugger worden en uiteindelijk de beweeglijkheid van onze gewrichten afneemt.
Conditie, kracht en stabiliteit trainen we al op bijvoorbeeld de Milon of door deelname aan één van de groepslessen.

Maar…hoe word je nog soepeler? Of hoe voorkom je dat je beweeglijkheid afneemt? Het unieke Floo (rugpreventie) concept zorgt ervoor dat de spieren weer in een natuurlijke stand komen en soepel worden. Deze unieke trainingsmethode met houten bewegingstoestellen richt zich veelal op het strekken van het lichaam. Zowel achterwaarts als voorwaarts. Klachten  aan rug, nek, schouders en heupen verdwijnen doordat je lijf weer flexibel en soepel kan bewegen. De resultaten zijn verbluffend!

Al effectief na enkele trainingen

Het Floo concept is een ideale aanvulling op bestaande oefeningen en is geschikt voor vele doelgroepen: jeugd, volwassenen, senioren, kantoorpersoneel en werknemers die zwaar fysiek werk verrichten. Floo maakt je spieren langer én sterker en werkt al binnen enkele trainingen. Floo combineer je gemakkelijk met elke andere activiteit en kost je maar 10 minuten voor- of na je training.

Je kunt de Floo binnen onze openingstijden op elk moment doen. Maak een afspraak voor een uitlegles!

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico