Heerde.

Bijsterbosch Heerde

Ben jij op zoek naar een sportschool in Heerde? Zoek niet verder! Sportscenter Bijsterbosch in Heerde is dé sportschool voor jong en oud. Van sportklassen voor kleuters en jeugdsporten tot seniorenfitness voor sportieve dames en heren op leeftijd. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier sport, ongeacht wat voor soort sporter je bent. Ben jij een fanatieke fitnesser of wil je dat worden? Of ben je meer een gezellige groepslesser? Wij hebben wat jij zoekt!

Sportscenter Bijsterbosch is gevestigd op de Noord-Oost Veluwe en beschikt over twee centra: een sportschool in Heerde en in Hattem. Beide centra beschikken over een groot aanbod aan sporten. Je kunt dus, afhankelijk van jouw sportieve doel, kiezen voor de sport die het beste bij jou past. Natuurlijk zorgen wij voor goede, professionele begeleiding tijdens het sporten. Dit kan in de vorm van een advies of met één van de personal trainers van Bijsterbosch in Heerde of Hattem. Op deze manier wordt het eenvoudiger om jouw doelen te behalen!

Een greep uit de sporten die je kunt doen bij Bijsterbosch Heerde:

  • BodyCombat
  • Yoga
  • Combiobics
  • BodyJam
  • PumpSpinning
  • Floo

Of bekijk het hele overzicht van onze groepslessen.

Kom gezellig sporten bij Bijsterbosch in Heerde

Bij Bijsterbosch Heerde vinden we het belangrijk dat je sport met plezier. En dat is niet zomaar: mensen die plezier beleven aan het sporten, behalen hun doelen gemakkelijker! Lijkt het jou ook wel wat om bij ons te komen sporten? Kom eens een kijkje nemen in onze sportschool in Heerde! Gelijk proberen hoe het is om bij ons te sporten?
Meld je nu aan voor 1 week gratis sporten!

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico