Fitness heerde.

Heb jij sportieve doelen voor jezelf gesteld en zoek je een plek om die doelen te behalen? Ga eens naar fitness in Heerde! Bij ons kun je lekker sporten mét de begeleiding die je nodig hebt. Of je nu wilt afvallen, sterker wil worden of gewoon een goede conditie wil krijgen of behouden. Wij helpen je om je doelen te bereiken!

Fitness in Heerde: sporten met plezier!

Sporten moet leuk zijn, dat staat bij ons voorop. Fitness in Heerde bij Bijsterbosch betekent dan ook sporten met plezier! Wij zoeken samen met jou naar een manier van fitnessen die bij jou past. Want als jij het leuk vindt om te bewegen, dan gaat de rest bijna vanzelf! Soorten fitness die je kunt proberen zijn natuurlijk cardio fitness en krachttraining. Een andere interessante optie die wij aanbieden is de Milon Cirkel, een nieuwe manier om snel resultaat te behalen. Met verschillende fitnesstoestellen, die allemaal speciaal op jou worden afgesteld, train je in slechts 35 minuten je hele lichaam. Daarnaast stimuleer je met de oefeningen vetverbranding en spieropbouw.

Altijd professionele begeleiding bij Fitness in Heerde

Wil je op een gezonde manier fit worden, dan moet je weten wat je doet. Gelukkig word je bij Sportcenter Bijsterbosch altijd door professionele instructeurs begeleid. Zo kun jij effectief werken aan je fitness en snel de doelen behalen die je voor ogen hebt. Wanneer je je inschrijft voor fitness in Heerde maakt onze instructeur een schema op maat om je te helpen jouw doel(en) te behalen. Tevens maken wij voor de eerste keren graag een afspraak, zodat er tijd ingepland kan worden om je persoonlijk te begeleiden.

Fitness in Heerde én Hattem?

Heb je zin gekregen om te sporten? Kom eens langs bij Sportschool Bijsterbosch of vraag nu je 1 week gratis sporten aan! Zelfs als je op zoek bent naar fitness in Zwolle kun je bij ons terecht. Bijsterbosch heeft namelijk ook een sportschool in Hattem! Met een lidmaatschap kun je gebruikmaken van beide sportscholen.

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico