Fitness hattem.

Zin om lekker te sporten en aan je conditie te werken? Of wil je afvallen en misschien juist gespierder worden? Al deze doelen kun je behalen met fitness in Hattem! Wij helpen je op weg met deskundig advies en begeleiden je waar nodig. Samen zorgen we ervoor dat jij je sportieve plannen kan verwezenlijken!

Fitness in Hattem: effectief en leuk!

Plezier in sporten staat bij Bijsterbosch voorop. En dat is niet voor niets. Wie plezier beleeft aan zijn trainingen, bereikt zijn doelen makkelijker! Om ervoor te zorgen dat ook jij een manier van fitness vindt die bij jou past, kun je bij ons verschillende soorten uitproberen. Want, naast de gebruikelijke krachttraining en cardio-oefeningen, zijn er natuurlijk nog meer manieren om te fitnessen in Hattem. Probeer bijvoorbeeld onze Milon cirkel waarbij je in 35 minuten oefeningen op verschillende apparaten doet. De apparaten worden afgesteld op jouw lichaam en voorkeuren, die opgeslagen staan op een speciale chipkaart. Tijdens de full body training wordt je vetverbranding geactiveerd, evenals je spieropbouw. Hierdoor werkt de Milon Cirkel niet alleen snel, maar ook effectief. Kortom: kom ook eens naar fitness in Hattem!

Of train in de Energyzone een effectieve circuittraining voor alle niveaus volgens de HiiT methode (High Intensity Interval Training) waarin je kracht en cardio combineert. Het is een functionele workout met een hoge calorische verbranding die een minimale tijdinvestering vraagt.
Kortom: kom ook eens naar fitness in Hattem!

Fitness in Hattem met professioneel advies

Of je nu wil afvallen, spieren wil opbouwen of gewoon fitter wil worden: sporten is leuk wanneer je voortgang ziet. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk resultaten ziet van je trainingen, word je tijdens je fitness in Hattem altijd voorzien van de nodige begeleiding. Onze instructeurs staan iedere dag voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Personal training is ook mogelijk. Dit kan prettig zijn wanneer je net begint met sporten of een blessure hebt gehad. Ben je benieuwd naar de vormen van begeleiding die we bieden? Vraag ernaar bij onze balie!

Fitness in Hattem én Heerde!

Ben je op zoek naar fitness in Hattem, Heerde of misschien wel naar fitness in de buurt van Zwolle? Kom eens bij ons langs voor een rondleiding! Vraag nu je 1 week gratis sporten aan waarmee je kunt proefsporten, voordat je besluit of je lid wil worden bij Bijsterbosch. Een leuke extra bij een lidmaatschap van Bijsterbosch is dat je niet alleen toegang krijgt tot de sportschool in Hattem, maar ook tot onze locatie in Heerde. Je hebt dus keuze uit 2 locaties!

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico