Milon.

Wat is de Milon Cirkel?

Sportscenter Bijsterbosch heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. Je werkt aan je conditie zonder dat je de oefeningen verkeerd kunt doen. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen.

Je kunt het nu zelf proberen bij Sportscenter Bijsterbosch in Hattem en Heerde:

  • Slechts 35 minuten training 
  • Minimaal 2 x trainen per 10 dagen, maximaal 2 x per week
  • 30 % meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd
  • Beter resultaat doordat de concentrische en excentrische beweging apart ingesteld worden
  • Stimuleert tot 15 keer meer de vetverbranding t.o.v. reguliere fitnesstraining
  • De automatische instelling en elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kunt forceren of blesseren. Geschikt voor jong en oud.
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om zowel de heen – en teruggaande beweging apart in te stellen, geeft dertig procent meer spieropbouw in slecht de helft van de tijd
  • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft dertig procent meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd.

Vraag nu je 1 week gratis sporten aan!

Veel gestelde vragen

Hoe komt het dat ik maar tweemaal per 10 dagen mag/ moet trainen?
Trainen op de Milon Cirkel is intensief. Je lichaam heeft enige tijd nodig om zich te herstellen na de inspanning. Het is heel belangrijk om op het juiste moment te trainen. Train je te snel na elkaar, dan ga je jezelf over trainen en krijg je een negatief resultaat. Wacht je te lang, dan heeft je training geen effect. Onderzoek heeft aangeduid dat twee trainingen op 10 dagen de juiste frequentie is voor het beste resultaat. Wanneer je een tijdje getraind hebt op de Cirkel kun je overgaan naar maximaal twee trainingen per week.

Waarom mag ik niet Diëten?
Met de Milon Cirkel verhoogt de stofwisseling, zodat je snel vet verbrandt en afslankt. Diëten vertraagt je stofwisseling en werkt dus het effect van de Milon Cirkel tegen. Dit vertragingsprincipe dateert van vroeger, toen er vaak voedselschaarste was en het lichaam zich daartegen wapende door de stofwisseling te vertragen en vet op te slaan. Als je dieet dan reageert je lichaam vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier. Diëten is dus eigenlijk een training om vet op te slaan (jojo-effect)!

Hoe komt het dat de Milon Cirkel zo’n groot vetverbrandend effect heeft?
Door de specifieke kracht- uithoudingstraining verhoogt de stofwisseling tot vijftien keer langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dit betekent een vijftien maal langere vetverbranding! Krachttraining is heel belangrijk als je wilt afslanken. Wist je dat een gespierd lichaam in rust veel meer verbrandt dan een lichaam met weinig spieren? Dankzij de training op de Milon Cirkel verbrand je voortaan dus ook calorieën terwijl je tv zit te kijken.

Hoe komt het dat krachttraining op de Milon zo efficiënt is?
De krachttoestellen van de Milon Cirkel hebben de unieke mogelijkheid om de spieren extra te belasten in de negatieve fase (excentrische training), met als resultaat 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd!

Krijg ik niet te dikke spieren van de Milon Cirkel?
Nee! Je moet weten dat het volume van 4 kg vet gelijk is aan het volume 1 kg spieren. Dankzij de Milon Cirkel ga je vet omzetten in spieren en krijg je dus een slanker en steviger lichaam.

 

Milon in Heerde

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico