Voeding.

Ken jij VYTAL al? Een nieuwe voedingsapp die echt werkt. VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te gaan eten zonder dat je je huidige voedingspatroon volledig hoeft om te gooien!


Je persoonlijke weekmenu wordt automatisch klaargezet en daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw doelstelling en voorkeuren. Daarnaast vind je in de app honderden recepten en kun je eenvoudig je boodschappen plannen met het in-app boodschappenlijstje, of zelfs direct laten thuisbezorgen!

Klik hier voor een korte video over VYTAL.

Review Marleen Scholten:

Ik zag een advertentie voorbij komen op Facebook over een voedingsschema. Ik was hier erg geïnteresseerd in en heb mij destijds aangemeld. Ik wilde namelijk graag een paar kilo afvallen en zelf lukte mij dit niet. Ik ben nu 6 weken onderweg met de Vytal app en ik beveel dit ook aan mensen die graag bezig willen gaan met hun gezondheid. In de app staan lekkere en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Je kan zelf aangeven als je in tussendoortjes wil verminderen/vermeerderen.


Wil jij nu écht aan je doelstelling werken? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog!

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie.

    logo-ico

    Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

    Lees verder
    logo-ico