Sportschool Epe.

Op zoek naar een sportschool in Epe? Voor plezierig sporten, deskundige begeleiding en een erg gevarieerd aanbod kijk je net buiten het dorp!

Net buiten Epe aan de Veldkampseweg 2 in Heerde, vind je Sportscenter Bijsterbosch. Een complete sportschool met alles wat jij nodig hebt om in vorm te komen én te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Wil je aan fitness gaan doen? Dan kun je bij Sportscenter Bijsterbosch uitstekend terecht. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde instructeurs werk je gericht, effectief en veilig aan jouw doelstellingen. In comfortabele fitnesszalen en op de beste fitnessapparatuur van het moment. En met een eigen aanpak: uitdagend en resultaatgericht.

Sportschool in Epe?

Doe je liever een training in groepsverband? Dan zijn de groepslessen van Sportscenter Bijsterbosch echt iets voor je. Van spinning tot yoga, van Zumba tot Senior fit: Sportscenter Bijsterbosch is van alle markten thuis. Kies voor intensief bewegen, versterking van je spieren of in balans komen. En het mooie is: reserveren voor een groepsles hoeft niet! Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt en je zit nergens aan vast. Van groepsles wisselen kan dus altijd!

Je kunt ook bij ons terecht voor groepslessen uit het aanbod van de populaire Les Mills: bodypump, bodybalance en bodyvive. Intensief, snel en bewezen effectief! Ook deze groepslessen zijn altijd toegankelijk. Dus lekker sporten in groepsverband wanneer jij daar zin in hebt!

Vind je het lastig om in je eentje een trainingsschema vol te houden? Ga aan de slag met één van onze personal trainers. Met onze één-op-één begeleiding blijf je gemotiveerd.
Hoe je ook wilt sporten en of je nou uit Epe, Vaassen of Heerde komt, we doen je een belofte: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en te motiveren. Met een optimale training en bereikte doelen als resultaat!

Milon

Sportscenter Bijsterbosch heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. Je werkt aan je conditie zonder dat je de oefeningen verkeerd kunt doen. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen.
Je kunt het nu zelf proberen bij Sportscenter Bijsterbosch in Hattem en Heerde:
• Slechts 35 minuten training (inclusief warming-up)
• Minimaal 2 x trainen per 10 dagen, maximaal 2 x per week
• 30 % meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd
• Beter resultaat doordat de concentrische en excentrische beweging apart ingesteld worden
• Stimuleert tot 15 keer meer de vetverbranding t.o.v. reguliere fitnesstraining
• De automatische instelling en elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kunt forceren of blesseren. Geschikt voor jong en oud.
• De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om zowel de heen – en teruggaande beweging apart in te stellen, geeft dertig procent meer spieropbouw in slecht de helft van de tijd
• Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op jou afgesteld en train je volledig op je eigen niveau

Je ziet het: Sportscenter Bijsterbosch is dé sportschool, ook voor Epe. Beleef het zelf en vraag snel je gratis proefweek aan!

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico