Lidmaatschapsnieuws.

Heerde, 27 maart 2020


Beste sporters,

Wat is het leeg hier! Geen volle Milon-Cirkel, geen muziek uit de groepsleszalen, geen kinderen die rollebollen op de mat, geen gezelligheid aan de koffietafel….

We hebben alle begrip voor de noodzakelijke overheidsmaatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit.

Maar juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet volledig ondersteunen. Dat spijt ons. We doen ons best om jullie online te ondersteunen en we hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Inmiddels hebben we een aantal vragen gehad over de aankomende incasso van het lidmaatschapsgeld, aangezien het bijna april is. Hoewel er voor ons nog veel onduidelijk is, willen wij jou toch graag duidelijkheid geven.

Bevriezing van alle lidmaatschappen met ingang van 1 april

We gaan als bedrijf een zware tijd tegemoet. Onze branche organisatie NL Actief en de consumentenbond adviseren wel (gedeeltelijk) het lidmaatschapsgeld te innen.  Echter voelen wij ons er niet goed bij geld te incasseren, terwijl er niet meer bij onze accommodaties gesport kan worden. Daarom hebben wij besloten met ingang van 1 april alle lidmaatschappen te bevriezen. Dit betekent dat wij niet meer gaan incasseren tot het moment waarop we onze deuren weer kunnen openen.

Wijzigen/opzeggen van lidmaatschappen

Alle wijzigingen en opzeggingen van lidmaatschappen worden in behandeling genomen vanaf het moment dat we weer open gaan.

Lidmaatschapstermijn

Heb je een lidmaatschap waarbij de eerste termijn nog niet verlopen is? De einddatum van de eerste lidmaatschapstermijn wordt verlengd met de tijdsduur dat we vanaf 1 april gesloten zijn.

Vooruitbetaalde lidmaatschapsgeld

Reeds vooruitbetaald lidmaatschapsgeld wordt gecompenseerd door de betaalde periode te verlengen met de tijdsduur dat we vanaf 1 april gesloten zijn.

We hopen natuurlijk dat we snel weer open mogen! Tot die tijd kun je ons volgen op onze website, Facebook, Instagram en YouTube.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@sportscenterbijsterbosch.nl

Blijf in beweging, wees voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk!

Sportieve groet, namens alle personeelsleden

Sportscenter Bijsterbosch

logo-ico

Kom ook eens Squashen bij Bijsterbosch Hattem

Lees verder
logo-ico