YOGA: tijdens de Hatha-YOGA les worden lichaam en geest met elkaar in balans gebracht. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een prettig gevoel van ontspanning. Yoga kun je op je eigen niveau doen. Je merkt al snel dat je steeds soepeler wordt.

Quote van Rita: ‘’Ik doe de Yoga naast de Milon, een goede combinatie, kijk er elke week weer naar uit. En de Yogales bij Bijsterbosch is helemaal niet zweverig, wel rustgevend. Mijn lichaam voelt weer helemaal los en ik ben meer ontspannen.

SAUNA: na het sporten is er de mogelijkheid om te ontspannen in de sauna (locatie Heerde). Voor een optimaal sauna effect is er na gebruik van de sauna de koude stortbak of koude douche. In de relaxruimte kun je weer rustig bijkomen.

MASSAGE: even onthaasten en jezelf maximaal verwennen met een massage? Binnen ons sportscenter is Willeke Westerink actief als masseuse. Je kunt bij haar terecht (in Heerde en Hattem) voor een sport- of ontspanningsmassage, een cupping- of hot-stone massage. Alle massages zijn volgens afspraak.

Klaar om te ontspannen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.