fysio hattem

Jasper van Fysiotherapie Praktijk Dynamiek heeft vanaf heden een eigen fysioruimte bij Sportscenter Bijsterbosch Hattem.

Groepslessen
Naast de reguliere fysiotherapie en inloopspreekuren, worden er onder begeleiding van een fysiotherapeut diverse groepslessen gegeven. Deze lessen zijn met name gericht op ouderen die graag vitaal willen blijven of worden. Ook komen er groepslessen voor specifiekere doelgroepen, je kunt dan denken aan patiënten met COPD, dementie en hart/vaat/long ziekten. Aan de mantelzorger is ook gedacht, zij kunnen gewoon deelnemen aan deze lessen.

De tijden van de groepslessen onder begeleiding van een fysiotherapeut:
– Iedere maandag van 11.00 tot 11.30
– Iedere woensdag van 17.00 tot 17.30

Inloopspreekuren
Voor gratis en vrijblijvend advies van de fysiotherapeut zijn er iedere week twee inloopspreekuren. U kunt dan uw vragen met betrekking tot klachten stellen aan de fysiotherapeut. Er kan dan gezamenlijk bepaald worden of het noodzakelijk is om een behandeltraject in te gaan, of dat eenmalig advies voldoende is.

De tijden van de inloopspreekuren:
– Iedere maandag van 11.30 tot 12.00
– Iedere woensdag van 19.30 tot 20.00

Openingstijden Fysiotherapie Praktijk Dynamiek in Sportscenter Bijsterbosch
– Iedere maandag van 08.30 tot 12.00
– Iedere woensdag van 17.00 tot 21.00

Houdt u er rekening mee dat er tijdens de groepslessen en de inloopspreekuren geen individuele afspraken met de fysiotherapeut gemaakt kunnen worden.

Afspraak maken
Als u een afspraak wilt maken voor een fysiotherapeutisch consult of u aan wilt melden voor een groepsles, neem dan gerust contact op met Fysiotherapie Praktijk Dynamiek of Sportscenter Bijsterbosch. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en indien nodig een afspraak voor u inplannen.  U kunt uiteraard ook gewoon langskomen bij één van de onderstaande adressen.

Contact gegevens:
Sportscenter Bijsterbosch Hattem:
Apeldoornseweg 1 Hattem | 038-4448687 www. sportscenterbijsterbosch.nl
Fysiotherapie Praktijk Dynamiek:
De Lindehove 6 Epe | 0578-613482
www.fysiodynamiek.nl