Sporten betekent behalve zweten en spierpijn ook plezier! Sportscenter Bijsterbosch wil dat jij het ook leuk vindt om te komen sporten. Daarom hebben we een aantal lessen waar je in ieder geval lachend aan kunt meedoen. Leuke muziek, een gezellige groep en dansen staan centraal in veel van deze lessen:

POLE FITNESS is de ultieme workout voor de moderne vrouw en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren.  Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je gebruikt en hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week verbetert.

Bij een SH’BAM les dans je op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH’BAM tot een workout die leuk en gezellig is.

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun-aspect en het cardio-aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen, elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

Het is tijd om op een plezierige manier te bewegen. Vul snel onderstaand formulier in, zodat wij binnen 2 werkdagen contact met jou op kunnen nemen.