Sportscenter Bijsterbosch Heerde en Hattem heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Bel voor informatie 0578 693463.

Voedingsconsulente

We weten tegenwoordig veel beter dan vroeger wat voeding voor een mens doet. Maar ‘gezond eten’, wat is dat eigenlijk? Riette Wolff, voedingsconsulente: “Focus niet op minder eten, maar op anders eten; eet meer van het goede, en minder van het slechte!” We weten allemaal dat je het beste gezond kunt eten, maar wat is  nu daadwerkelijk gezond?

riette

Massage

Even onthaasten of jezelf maximaal verwennen met een massage? Binnen ons sportscenter is Willeke Westerink actief als masseuse. Je kunt bij haar terecht (in Heerde en Hattem) voor een sportmassage, ontspanningsmassage of een hot stone massage. Alle massages zijn volgens afspraak. Meer weten? Neem contact op met 0578 693463

Squash

Bij het Sportscenter in Hattem kunt u terecht voor squash. Hier vindt u twee professionele wedstrijdwaardige squashbanen, die voldoen aan de laatste verplichtingen. Voor leden met een Special lidmaatschap geldt een korting op de baanhuur en kan er gesquasht worden vanaf  6,50 per half uur. Niet leden kunnen squashen vanaf € 7,50 per half uur.  Het is ook mogelijk om rackets te huren. Balletjes dienen te worden aangeschaft en zijn te koop in het Sportscentrum te Hattem.

Kinderoppas

Kinderoppas tijdens het sporten? Geen probleem! Bij Sportscenter Bijsterbosch is er de mogelijkheid om je kind te laten vermaken, terwijl je zelf lekker gaat sporten:

  • in Heerde op maandag- tot en met zaterdagochtend van 08.45 tot 11.15 uur
  • in Hattem op maandag en zaterdag ochtend van 08.45 tot 11.15 uur

Voor €15,- zijn er 10 strippenkaarten kinderoppas verkrijgbaar bij de receptie. Bij een ‘Special lidmaatschap’ is de kinderoppas gratis.

Zonnebank

Gratis (1 keer per week) bij een Special lidmaatschap.

Voor leden met een basic lidmaatschap en/of niet leden staat de zonnebank ook klaar. Reserveren kan bij de receptie of telefonisch.  Je kunt gebruik maken van een losse betaling van € 8,- of een 10-rittenkaart van € 75,-.

Iedereen die bij Sportscenter Bijsterbosch onder de zonnebank wil, dient eerst bij de receptie een (wettelijk verplicht) intake formulier in te vullen. Dit omdat in bepaalde gevallen zonnen wordt afgeraden om de kans op huidkanker niet te vergroten.

Bel voor een afspraak met 0578 693463 voor Heerde of met 038 4448687 voor Hattem.

Sauna

Na het sporten is er de mogelijkheid om te ontspannen in de Sauna (lokatie Heerde). Een optimaal sauna effect wordt bereikt door na de sauna gebruik te maken van de koude stortbak (of koude douche). In de relaxruimte kunt u bijkomen van deze ontspanning voor lichaam en geest.

  • in Heerde op maandag- tot en met zaterdagochtend van 08.45 tot 11.15 uur
  • in Hattem op maandag en zaterdag ochtend van 08.45 tot 11.15 uur

Voor €15,- zijn er 10 strippenkaarten kinderoppas verkrijgbaar bij de receptie. Bij een ‘Special lidmaatschap’ is de kinderoppas gratis.

Kindsparty’s

Een actief en origineel feestje voor uw kind? Vier het bij Sportscenter Bijsterbosch! Wij hebben een anderhalfuurs arrangement waarin sport en spel centraal staan. Uitbreiding met pannenkoek eten is mogelijk.

Bij aankomst krijgen de kinderen wat te drinken. Vervolgens starten we met een sportieve activiteit. Voor meisjes kan dit een dans/spel les zijn en voor jongens judo en/of cardiofitness. Een combinatie is ook mogelijk. Na de les kunnen de kinderen zich omkleden en krijgen ze nog wat lekkers. Voor de begeleiders is er een kopje koffie of thee.

sportmix-682x1024

Verhuur

Wilt u eens een ander personeelsuitje? Of bent u  op zoek naar een geschikte vergaderruimte? Informeer naar de mogelijkheden. Van vergaderzaalverhuur tot aan groepslessen en complete catering. Sportscenter Bijsterbosch heeft het allemaal. Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen om te kijken of we ook iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Verhuur Sportscenter Bijsterbosch
Michel Warlich
michel@sportscenterbijsterbosch.nl
0578 693463

Fysiotherapie Dynamiek

Jasper van Fysiotherapie Praktijk Dynamiek heeft vanaf heden een eigen fysioruimte bij Sportscenter Bijsterbosch Hattem.

Praktijk Bilan

Mijn naam is Iris van Essen. Sinds 2011 afgestudeerd als schoonheidsspecialist en in 2015 als huidtherapeut aan de Hogeschool te Utrecht.

Vanaf 5 april 2016 ben ik elke dinsdag aanwezig bij Sportscenter Bijsterbosch van 13.00 – 22.00 uur om u heerlijke, onspannende maar ook huidverbeterende behandelingen aan te bieden.

Berry Bouman Personal Training

Zoek jij iemand die je motiveert, coacht en begeleidt dan ben je bij Berry Bouman Personal Training aan het juiste adres.

Jouw personal trainer in Heerde, Hattem, Wezep, Wapenveld, Zwolle en omgeving. Ben je al een tijd aan het trainen en behaal je niet het gewenste resultaat, dan is personal training precies wat jij zoekt. Individueel of samen trainen je partner of vriend(in). ik help je gericht werken aan je doelen en het aanpassen van je voeding en levenstijl.

Overgewicht? Slechte conditie? Weining resultaat of geen motivatie? Samen bespreken we je doelen en gaan een reële tijdsplan maken om dit te behalen.

Buikspieren, onderrug, balans, snelheid, flexibiliteit en kracht, alles komt aan bod in verschillende fase’s van de training. De trainingen zijn op jouw aangepast en sluiten aan op jouw doelen.

Je levensstijl aanpassen. Bewust eten en bewegen, Je werkt er hard voor en merkt resultaat. Bovenaan de trap niet meer buiten adem, geen rugklachten meer na een lange rit in de auto, en voelt je fit!

10355500_673790642683660_8705031345148845247_o-768x1024

Pedicure Gery Steenwoerd

Gery is binnen ons center actief als pedicure op maandag ochtend in Heerde. U kunt een afspraak maken door te bellen met 06-10240303.

PODOLOOG ‘Podototaal’

Mijn naam is Anja van ’t Hul, Registerpodoloog. Samen met mijn collega Harry Klunder zijn wij Podototaal. Vanaf 8 september 2015 ben ik ’s middags van 13.00 uur tot 17.00 uur aanwezig bij Sportcenter Bijsterbosch. Dit betekent dat vanaf die week Harry Klunder niet meer op de woensdagmorgen aanwezig is.

Wat doet de podoloog?
Een registerpodoloog behandelt cliënten met voetklachten en klachten hoger in het lichaam die veroorzaakt worden door een afwijking in de voet. Er wordt onderzoek gedaan naar de stand van de voeten, de stand van het lichaam en de beweeglijkheid van de gewrichten. Ook wordt er gekeken hoe iemand loopt. Er wordt een ganganalyse en een blauwdruk of scan van de voet gemaakt. Na de diagnose bepaalt de podoloog de behandeling in overleg met de cliënt. Een behandeling kan bestaan uit: schoenadvies, aanpassingen van de schoenen, op maat gemaakte zolen, een beschermende of corrigerende orthese, vilttherapie, of advies over hulpmiddelen. Daarnaast werk ik samen met de therapeuten van Motus, binnen het Sportscenter Bijsterbosch.

Hoe kunt u een afspraak maken?
U kunt een online een afspraak maken op onze website www.podototaal.nl Ook kunt u telefonisch een afspraak maken, bel dan 06-12266849 (b.g.g. 06-14948888). Of stuur een mail naar anja@podototaal.nl

elvirebijsterbosch2-kopie

Natuurlijke Gezondheid en Bewustzijn

Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid en Bewustzijn
Elke dinsdag ochtend kunt u voor een voetreflexbehandeling terecht bij Elvire Bijsterbosch. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Natuurlijke Gezondheid in Meppel en is nu natuurgeneeskundig therapeut. Elvire heeft zich onder andere gespecialiseerd in voetreflextherapie. Hiervoor kunt u bij Sportscenter Bijsterbosch een afspraak voor maken met haar.

Verian diëtiste

Elke tweede en vierde donderdag van de maand houdt de diëtiste van Verian een avondspreekuur in sportscenter Bijsterbosch, lokatie Heerde. Een afspraak hiervoor kunt u maken via het afsprakenbureau van Verian. Telefoon 0900 9255

Voor wie wil sporten in combinatie met een gezondere leefstijl. Ook niet-sporters zijn welkom voor een advies. Het spreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Heerde, Wapenveld, Hattem, Epe en Emst die gebruik willen maken van een diëtist. Bijvoorbeeld bij het volgende van een speciaal dieet vanwege overgewicht, ondergewicht, diabetes, te hoog cholesterol, nierproblemen, COPD, voedselovergevoeligheid en maag en/of darmklachten.