Een betere conditie zorgt ervoor dat jij je fitter voelt in je dagelijks leven. Je loopt net iets makkelijker de trap op, je fietst sneller naar de supermarkt en voetballen met je kinderen is beter vol te houden. Sportscenter Bijsterbosch wil je graag helpen om jouw conditie te verbeteren c.q. te behouden. Wij bieden hiervoor diverse manieren

SPINNING is een conditietraining in groepsverband op een spinningfiets. Je fietst op stimulerende muziek, zodat je gemotiveerd wordt om door te gaan. De les is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je wel of niet getraind bent. Je kunt op je eigen niveau meedoen en aan het einde van de les gaan wij met zijn allen over de finish.

BODY ATTACK is een les die gericht is op uithoudingsvermogen. Gedurende een intensieve workout van 55 minuten werk je aan je conditie en kracht. Wij hebben twee soorten BODY ATTACK zodat iedereen mee kan doen. BODY ATTACK high-impact is de intensievere variant waarbij de oefeningen springend worden uitgevoerd, bij BODY ATTACK low-impact worden de oefeningen stappend uitgevoerd.

BODYCOMBAT is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën.

SQUASH: bij Sportscenter Bijsterbosch in Hattem zijn twee professionele wedstrijdwaardige squashbanen. Om een baan te reserveren kunt u bellen: 038 4448687 of 0578 693463.  Het is ook mogelijk om rackets te huren.

De MILON CIRKEL is een innovatief fitnessconcept waarbij een volledige training, inclusief warming-up, maar 44 minuten duurt. Daarnaast train je slechts maximaal 2 keer per week, waardoor het een ideale manier is als je weinig tijd hebt. De MILON Cirkel verhoogt de stofwisseling vijftien keer langer dan een gewone fitnesstraining. Dit betekent ook vijftien keer langer verbranding. Bij de MILON toestellen wordt zowel de heengaande als de teruggaande beweging onafhankelijk van elkaar ingesteld, waardoor de spieropbouw met 30% wordt vergroot, in de helft van de tijd. Wie wil dat nu niet?

BOOTCAMP is het in teamverband sporten, waarbij plezier vooropstaat. Het is een heel effectieve training. Deze training wordt bij ons Sportscenter zowel binnen als buiten in het bos (tijdens zomerseizoen) gegeven. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, dan is BOOTCAMP zeer geschikt. BOOTCAMP bestaat namelijk uit afwisselende oefeningen, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Vul snel onderstaand formulier in, zodat wij binnen 2 werkdagen contact met jou op kunnen nemen.