Een drukke baan, zorg voor het huishouden en/of kinderen? We hebben steeds minder tijd en steeds meer verplichtingen. Daarnaast wil je ook nog afvallen. Het kan moeilijk zijn om afvallen te combineren met dit drukke leven en daarom biedt Sportscenter Bijsterbosch jou een aantal effectieve oplossingen:

‘SPORTIEF AFSLANKEN’
Meer dan 25 jaar lang staat de cursus SPORTIEF AFSLANKEN bij Sportscenter Bijsterbosch op nr.1. Tijdens deze 10 weekse cursus word je begeleid tijdens het sporten en krijg je een uitgebreid voedingsplan. Je volgt 1 keer per week een gezamenlijke groepsles en daarnaast mag je onbeperkt sporten en 1 x per week gratis onder de zonnebank. Regelmatig start er een cursus SPORTIEF AFSLANKEN in Heerde of in Hattem. Voor de mensen die dit niet in groepsverband willen, is er nu ook de mogelijkheid om de cursus individueel te volgen. De kosten voor de cursus bedragen € 159,50 voor niet leden en  € 30,- voor leden van Sportscenter Bijsterbosch.

BETTER BELLY  is een trainingsmethode waarbij je sport terwijl je een band draagt die infrarood warmte afgeeft. Volg je de BETTER BELLY ‘cursus’ dan train je gedurende 4 weken, 3 keer per week 45-60 minuten. Het resultaat na 4 weken is 1 tot 2 kledingmaten minder. Leden van Sportscenter Bijsterbosch kunnen ook een BETTER BELLY tegoed kaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de Better Belly.

De MILON CIRKEL is een innovatief fitnessconcept waarbij een volledige training, inclusief warming-up, maar 44 minuten duurt. Daarnaast train je slechts maximaal 2 keer per week, waardoor het een ideale manier is als je weinig tijd hebt. De MILON Cirkel verhoogt de stofwisseling vijftien keer langer dan een gewone fitnesstraining. Dit betekent ook vijftien keer langer verbranding. Bij de MILON toestellen wordt zowel de heengaande als de teruggaande beweging onafhankelijk van elkaar ingesteld, waardoor de spieropbouw met 30% wordt vergroot, in de helft van de tijd. Wie wil dat nu niet?

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Deze workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Klaar om je doelen te behalen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.